2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

Winkel online naar een integraalhelm van topmerk

Integraalhelmen zijn valhelmen die het hoofd helemaal rond omsluiten. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar bij diverse webshops via welke fabrikanten van integraalhelmen de helmen aan de man brengen. Merken als Nexx, Nolan, Premier maar ook duurdere merken als Shark hebben veel profijt van de mogelijkheid tot webwinkelen door consumenten. Ze kunnen op deze wijze de nieuwste uitvoeringen van integraalhelmen overzichtelijk, ingedeeld naar soort, maat en materiaal, aan potentiële klanten promoten. Ook websurfers en –winkelaars hebben profijt want ze kunnen alle aanbiedingen en trends op het gebied van de integraalhelmen in de gaten houden. De prijzen van integraalhelmen variëren van de zestig tot honderden euro’s afhankelijk van de kwaliteit.

 

Schaf een integraalhelm aan die bij jou past

Meestal zijn integraalhelmen van glasvezel, fiber, carbon of thermoplast gemaakt en de prijzen van een integraalhelm varieert sterk per merk. Ook kun je het formaat aan jouw wensen aanpassen dikwijls tot aan kindermaat toe. Daarnaast heb je diverse uitvoeringen integraalhelmen met een print of kleurenpatroon erop, die dus niet alleen ten goede van de veiligheid komen maar ook ten goede van de uitstraling. Bedenk ook dat je meestal garantie hebt op de integraalhelmen en als het formaat, na levering binnen enkele dagen, niet schikt je de integraalhelm nog kunt retourneren.

 

Verfijn jouw keuze naar jouw ideale integraalhelm door de breedte van het aanbod

Sommige uitvoeringen integraalhelm komen met dubbele ritssluiting en de meeste integraalhelmen zijn van het materiaal carbon, thermoplast, glasfiber of polycarbonaat gemaakt wat de hardheid van de integraalhelm ten goede komt bij eventuele kleine botsinkjes of valpartijen. Als je online bestelt, wordt de door jou uitgekozen en bestelde integraalhelm thuis geleverd binnen enkele dagen inclusief garantie. Merken als Nexx, Premier, Nolan en Blauer worden goed vertegenwoordigd op de integraalhelmenmarkt maar er zijn ook nog andere merken.

http://www.scooterkopenonline.nl/scooter-onderdelen/scooter-helmen/