2rin tstaeru
Image default
Offers

Wei concentraat is hét natuurlijke voedingssupplement?

Wei concentraat versus proteïne repen

Proteïne repen bevatten vaak veel suikers en kunstmatige toevoegingen, waar u natuurlijk helemaal niet op zit te wachten. Tenminste niet als u probeert zo natuurlijk en gezond mogelijk te eten. Dit wei concentraat is helemaal vrij van toegevoegde suiker, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Hierdoor kunt u zelf bepalen waar u het aan toevoegt en hoe u het gebruikt. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf repen te maken met bijvoorbeeld noten en pure chocolade, waar u het wei concentraat aan toevoegt. Op deze manier kunt u zelf uw eigen proteïne repen maken.

Wei concentraat in uw havermout

Naast het maken van uw eigen proteïne repen kunt u het wei concentraat ook heel eenvoudig toevoegen aan andere maaltijden en snacks. Bijvoorbeeld aan uw havermout. Maak de havermout klaar zoals u dit altijd zou doen en voeg alleen 25 gram wei concentraat toe. Maar ook kunt u het wei concentraat toevoegen aan bijvoorbeeld sauzen, smoothies, koekjes of cakes. Zo maakt u in een a=handomdraai een eiwitrijke maaltijd of snack klaar. Veel veelzijdiger dn de standaard proteïne reep dus. 

Waar komt wei concentraat vandaan? 

Het wei concentraat wordt gewonnen uit melk. Dit gebeurt door een speciaal filteringsproces. De eiwitten worden tijdens dit proces gefilterd uit het wei. Dit is een laag vocht dat blijft liggen bovenop de kaas, bij kaasproductie. Naast het deze wei poeder bestaat er ook het wei isolaat. U kunt kiezen tussen deze twee varianten op basis van uw wensen en de voedingsstoffen. In het wei isolaat zitten bijvoorbeeld minder koolhydraten en vetten dan in het wei concentraat. Maar het dit bevat nog altijd een lage hoeveelheid van deze koolhydraten en vetten. Dit concentraat bevat 80% eiwitten, wat neerkomt op maar liefst 20 gram eiwit per portie (van 25 gram). 

https://bestwayingredients.com/