2rin tstaeru
Image default
Marketing

Wat is SEO nou eigenlijk precies?

Wat is SEO nou eigenlijk precies?

Het hebben van een sterke aanwezigheid op het internet is tegenwoordig erg essentieel voor elk bedrijf die groter wilt worden. Dit is een grote verandering ten opzichte van hoe het vroeger was omdat er vroeger helemaal geen internet was en daarom ging promotie heel erg anders als dat het nu gaat. In deze tekst zal ik het gaan hebben over hoe bedrijven vroeger hun bedrijf promoten en over wat is SEO nou eigenlijk precies is. Blijf dus zeker lezen als je daar meer over wilt lezen of leren want het is een heel interessant fenomeen.

Hoe moest een bedrijfseigenaar vroeger zijn bedrijf promoten?

In de tijd voor de internet was er geen online plaats waar alles en iedereen samen kwam om naar advertenties te kijken en daarom was dit vroeger ook een stuk moeilijker. In de tijd net voor internet ging dit vooral door reclamespotjes op de TV of op de radio, dit kostte het bedrijf dan wel geld maar een hele hoop mensen zouden het dan wel zien. In de tijd voor de radio moest het vooral gedaan worden door posters en pamfletten die opgehangen moesten worden door de straten heen, dat kostte natuurlijk een stuk minder geld. 

Wat is SEO nou eigenlijk precies?

Wat is SEO? Dat is een goede vraag en dat ga ik nu voor je uitleggen. Tegenwoordig kunnen bedrijven wel gemakkelijk alles via één plaats verkopen en adverteren, het internet. Maar daar moet je wel helaas hoog voor staan op Google de werelds meest populaire zoekmachine. Hoger komen op Google doe je door SEO te kopen. Dit team van professionals zorgt er namelijk voor dat je hoger op Google komt te staan en daardoor zal je meer klanten krijgen en deze klanten zullen je meer omzet brengen, iedereen weet dat meer omzet uiteindelijk zal leiden tot meer winst en dat is natuurlijk precies wat je wilt als bedrijfseigenaar.