2rin tstaeru
Image default
Recreation

Usenet als netwerk zonder signaal problemen

Usenet is een soort server die je alle voordelen biedt van het internet maar juist werkt zonder wifi-verbinding. Het bestaat uit verschillende collecties aan webpagina’s die allemaal gearchiveerd zijn in de vorm van artikelen. Door de diversiteit is er voor ieder wat wils. Ieder Usenet forum heeft een eigen onderwerp en daarmee is er veel informatie te vinden en te downloaden. Daarnaast kun je films en series snel, gemakkelijk en compleet legaal downloaden! Dit merk je niet aan de kwaliteit, die is helemaal in orde. Zo kun je de leukste films en series overal kijken zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Ideaal voor onderweg of achter in de tuin buiten het bereik van sterk internetsignaal. Usenet zorgt voor echte vrijheid op het web: zodra je het hebt, kun je er overal gebruik van maken. 

Een wereldwijd internetnetwerk

Usenet is een wereldwijd binair internetnetwerk. Het is ontworpen vanuit de traditionele, open-toegang netwerkarchitectuur van het UNIX-gebaseerde Unix-to-GNU-systeem. Usenet is een essentiële hulpbron geworden voor onderzoekers en internetgebruikers. Sommige Usenet-servers zijn verbonden met internet dienstaanbieders zoals DSL- of kabelverbindingen. Het verschil tussen Usenet en torrents is de manier waarop je bestanden downloadt: torrents maken gebruiken van een P2P (peer-to-peer) netwerk. Dat houdt in dat je bestanden downloadt van andere gebruikers. Bij Usenet ben je niet afhankelijk van andere gebruikers.

Usenet, hoe maak je er gebruik van?

Er is een abonnement nodig om gebruik te maken van deze geweldige service. Deze kun je afsluiten bij diverse Usenetproviders. Wij raden ViperNews aan voor een prettige en betrouwbare Usenet ervaring. Zij hechten veel waarde aan jouw privacy en veiligheid. Ook bieden ze bij al hun pakketten gratis beveiligde verbinding aan. Zo ben je online altijd veilig en beschermd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Wil je eerst meer weten voordat je in het diepe springt? Logisch! Lees dan vooral even verder op de site van ViperNews voor meer informatie. 

 

https://www.vipernews.com/