2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

Sym Fiddle 2 het beste alternatief voor woon-werkverkeer

Voor veel eigenaren van een Sym Fiddle 2 is het woon-werkverkeer een waar genot geworden. Daar waar er eerder vaak sprake was van een combinatie van auto’s, bussen, treinen of de gevreesde metro om op het werk te komen, zijn er natuurlijk ook enkele gelukkigen die kunnen fietsen, rennen of lopen – of beter nog, werken vanuit het thuiskantoor.

De Sym Fiddle 2 daar word je verliefd op

Maar met de komst van de Sym Fiddle 2 is er een geweldig leuke manier ontstaan om op je werk te komen. Dat was precies de gedachte die bij me opkwam toen ik een half jaar geleden op een ochtend een mevrouw langs me zag rijden op een scooter op weg naar het werk. En ik stond daar te wachten op mijn tweede bus. De tijd verstreek, deze keer geen oponthoud gehad door drukte op de weg. Net als een verwend kind, wilde ik er ineens ook zo één hebben. ‘s Avonds werkte ik verschillende routes naar mijn werk uit, zocht ik verschillende scooteropties op en las ik vele recensies om uiteindelijk bij de Sym Fiddle 2 scooter uit te komen.

Ik kies voor gemakkelijk en snel

Voor de context , ik woon ongeveer 12 kilometer van mijn werk en ik pak normaal gesproken de bus naar mijn werk. Maar dat betekent dat ik eerst moet lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte om vervolgens over te stappen in een andere bus. En op de eindbestemming aangekomen met de bus, weer een 10 minuten ongeveer moet lopen om daadwerkelijk op mijn werkplek aan te komen.

Dat zorgt ervoor dat mijn gemiddelde reis op deze manier ongeveer 45 minuten duurt mits ik mijn aansluitende bus niet mis. Maar er zijn dagen dat het veel langer duurde. Lopen is zeer zeker geen optie want dat duurt 2,5 uur. Fietsen zou nog kunnen als ik enigszins sportief was aangelegd en het leuk zou vinden om me in het zweet te werken. En tegen de tijd dat ik dan op mijn werk arriveer, zou ik moeten douchen, me omkleden en mijn make-up opnieuw moeten doen. Dat kan allemaal want we hebben douchegelegenheid op het werk, maar ook dat is voor mij echt geen alternatief voor de bus. Ik heb wel een autorijbewijs, maar gaan auto. Die kan ik me nog niet veroorloven.

Leasen in plaats van kopen

Daarom is deze scooter een veelbelovend alternatief, vooral omdat ik niet direct zo’n groot bedrag hoef neer te tellen. Want bij Polderscooter heb ik deze scooter ook nog eens kunnen leasen. Het is veel sneller dan lopen, met de bus, overstappen, met de bus en weer lopen en ik kom niet zweterig op mijn werk. Win-win situatie dus.

Wil jij een Sym Fiddle 2 kopen? Klik hier.