2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

Kieft & Klok: voor al uw vintage auto’s!

Kies voor Kieft & Klok en laat uw droomauto, oftewel een Volkswagen busje, in vervulling komen! Iedereen die heeft namelijk wel de droom om rond te touren in een busje met zo’n unieke uitstraling. Bij Kieft & Klok hebben wij een breed assortiment aan deze unieke Volkswagen busjes, maar ook aan andere vintage auto’s en busjes. Voor de echte verzamelaars beschikken wij nog over enkele speciale voertuigen, zoals een oude ambulance en politiewagen. Tijd om dus even langs te komen in onze showroom. Heeft u nog onderdelen nog voor een van uw vintage voertuigen? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. 

Restauraties van vintage voertuigen bij Kieft & Klok

Wij kijken altijd in het rond om unieke vintage wagens te ontdekken en te bemachtigen, om zodoende deze wagens te restaureren in onze werkplaats. We willen een zo perfect mogelijk voertuig creëren, dus we stoppen ook de nodige tijd en moeite in de restauratie. Hierdoor zijn de voertuigen ook van hoge kwaliteit, ondanks de leeftijd van de auto. U kunt in eerste instantie op onze website www.kieftenklok.nl kijken om ons brede aanbod aan vintage auto’s te bekijken. Wanneer u op een van de foto’s klikt kunt u een uitgebreide samenvatting over het voertuig bekijken. Daarnaast repareren we ook graag een van uw oude Volkswagen busjes, zodat deze er weer uit zal zien als nieuw. Elk voertuig is uniek en daarom is elke restauratie weer anders. Heeft u nog vragen over de restauratie van een van de wagens of wilt u graag meer weten over een van onze vintage voertuigen? Neem dan contact op met ons.

Wat heeft Kieft & Klok nog meer te bieden?

Elk voertuig heeft de juiste onderdelen nodig en soms verouderen deze onderdelen helaas. Desondanks kunt u bij ons gelukkig allerlei verschillende onderdelen voor uw vintage auto kopen. Hierbij kunt u denken aan onderdelen voor een spijlbus, een Westfalia of een Volkswagen panoramabus. Naast de onderdelen kunt u nog bij ons terecht voor leuke cadeaus en accessoires. Natuurlijk kunt u rekenen op een veilige overdracht en u zal uw bestelling binnen vijf werkdagen ontvangen. 

Bekijk nu de webshop van Kieft & Klok.

Related Posts

Parket Schuren in Amsterdam

De ideale occasion aanschaffen in 5 stappen

De leukste rijschool van Voorburg