2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

Haast bij de rijschool in Nootdorp

Wanneer last het CBR-rijexamens af voor de rijschool Nootdorp?

Je hebt al je rijlessen Nootdorp erop zitten, dacht je, en je bent klaar voor het praktijkexamen voor jouw rijbewijs. Maar nu is het weer slecht en ben je bang dat jij jouw rijexamen wordt afgelast, wanneer gebeurt dit eigenlijk?

Wanneer de weersomstandigheden extreem zijn door een hevige sneeuwval bijvoorbeeld dan voert het CBR eerst een wegcontrole uit voordat alle rijexamens worden afgelast.

Elk halfuur zullen examinatoren langs alle CBR-praktijkcentra af rijden om de wegen te controleren en te kijken of het nog veilig is om te rijden en of de remweg nog doenbaar is. Wanneer een van deze examinatoren aangeeft dat het niet veilig is om te rijden zullen alle examens in de regio worden afgelast.

Wat gebeurt er wanneer jouw rijexamen wordt uitgesteld?

Het komt niet vaak voor, maar soms dan zit het weer zo tegen dat jouw rijexamen niet door kan gaan. Wanneer het erg hard heeft gesneeuwd wil dit nog weleens voorkomen. Dit is natuurlijk erg jammer, maar wat gebeurt hierna? Jouw Rijschool Nootdorp zal spoedig een nieuw examen voor je moeten aanvragen.

Zodra jouw rijexamen wordt afgelast kun je meteen een volgende afspraak maken voor een rijexamen, hier hoef jij dan niet nog extra voor te betalen. Rijlessen die je in de tussentijd wilt nemen moet je daarentegen we zelf betalen. Door het CBR worden er in dit geval extra examinatoren ingesteld waardoor de wachttijd op jouw nieuwe examen korter is dan hij normaal zou zijn. Zelf hoef je bovendien niks te doen, het CBR of de rijschool Nootdorp zal contact met jou opnemen.

http://drivercompany.nl/rijschool-nootdorp/