2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

Een grootformaat printer aanschaffen voor grote opdrachten

Op kantoor hadden we snel een grootformaat printer nodig voor bepaalde opdrachten. We merkten aan onze klanten dat die veel grotere documenten leverde voor opdrachten, maar die dure extra lang om uit te voeren en uit te printen. Daarom leek het ons verstandig om een grootformaat printer te kopen, zodat we minder tijd hoeven te besteden aan de grote documenten of helaas klanten moeten teleurstellen. Nu was alleen de vraag, waar koop je zo’n printer?

Grote documenten in een keer printen met een grootformaat printer

We hadden geen idee waar we een grootformaat printer konden scoren voor een goede prijs. Bovendien had de printer behoorlijk wat haast, omdat belangrijke klanten van ons steeds meer met grotere opdrachten kwamen. Dus binnen twee weken wilden we graag die printer al op ons kantoor staan. We hebben een paar collega’s de opdracht gegeven om naar aanbieders te zoeken van grootformaat printers. Binnen een paar dagen hadden we al wat resultaat en kwamen we op een paar website terecht. Daarvan zagen we meteen dat er eentje uitsprong als de beste optie voor ons. Dat bedrijf was Repromat. We zagen wat ze allemaal te bieden hadden qua producten en printers dat dit wel de juiste optie moest zijn.

Repromat heeft het grootste aanbod

Na het kijken in het assortiment van Repromat, zagen we de printer die echt ideaal was voor ons op kantoor. Het had alle specificaties die wij zochten en het had een goede prijs, niet te duur en niet te goedkoop. Dus hadden we contact opgenomen met Repromat voor deze printer. Deze was nog ruim in voorraad en konden ze direct voor ons klaar maken voor verzending en dat ze deze bij ons kwamen installeren. Echt top service! Nu hebben we binnen twee weken een prachtige printer geregeld en kunnen we onze klanten blij maken.

Repromat

Bent u benieuwd naar het brede assortiment van Repromat of alle diensten die zij u kunnen aanbieden als bedrijf? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie over alle producten en het bedrijf zelf. Zij staan graag voor u klaar.

Related Posts

Huur een race simulator voor events of beurzen

Autoverhuur Amsterdam! Auto huren vanaf €27,- per dag!

Taxireis reserveren