2rin tstaeru
Image default
Offers

Een betaalbare vloer kopen? Kies dan voor laminaat

Een betaalbare vloer kopen? Kies dan voor laminaat

Is jouw woonkamer, slaapkamer of keuken inmiddels eens aan verandering toe? Dan zul je gemerkt hebben dat er diverse mogelijkheden zijn om je vloer in een nieuw jasje te steken. Een populaire manier om de vloer mee aan te kleden is laminaat. Het is een goedkope optie en er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Tegenwoordig onderscheid je het laminaat nauwelijks van echt hout, zodat de uitstraling meteen naar een hoger niveau getild wordt. In deze blog vertellen wij jou waarom je echt voor een laminaatvloer moet kiezen

De prijzen zijn en blijven zalig als je verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt. Bij een ander soort materiaal zoals hout of tegels lopen de prijzen als snel torenhoog op. Dat is bij laminaat zeker niet het geval, omdat het altijd een betaalbare keuze blijft. Inmiddels liggen er in veel Nederlandse huizen een vloer van laminaat. Simpelweg omdat het qua investering veel slimmer is, vooral wanneer je in een huurhuis of -appartement woont. Vergelijk je de prijs van goedkoop laminaat met die van echt hout, dan weten de meesten al gauw genoeg dat echt hout geen optie is.

 

Montage is een kinderspel

Het is daarnaast veel eenvoudiger om zelf te verleggen. Binnen een handomdraai ligt jouw nieuwe vloer er al helemaal netjes bij. Je hebt enkel en alleen een cirkelzaag nodig om de laminaatplanken om het juiste formaat te snijden. Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat je geen specifieke kennis of ervaring hoeft te hebben.

 

Hoge kwaliteit

Anders als bij echt hout of andere materialen die niet goed tegen vuil en zon kunnen, kan laminaat dit juist wel. De beschermende toplaag biedt het voordeel dat het altijd dezelfde kleur behoudt en bestand is tegen krassen. Bovendien is het laminaat eenvoudig schoon te krijgen met een vochtige dweil en een speciaal reinigingsmiddel. Vuil en stof kunnen dus snel, eenvoudig en zonder veel moeite verwijderd worden, zonder dat het laminaat beschadigt raakt.

Gelukkig is de technologie vandaag de dag al ver ontwikkeld op het gebied van laminaatontwerpen, zodat er voor elke woonstijl een passend laminaat te vinden is. Kijk snel even langs in de webshop van Bebo Parket om het assortiment onder de loep te nemen!

 

https://www.beboparket.nl/