2rin tstaeru
Image default
Offers

Dit zijn de voordelen van een rollenbaan

Een rollenbaan kan op verschillende momenten gebruikt worden, zoals het transporteren van verschillende goederen. Deze kunststof schakelbanden worden gebruikt binnen lichte transporten, zoals voor verpakkingen en voedingsmiddelen, maar ook voor zware transporten zoals in de automobielproductie-industrie. Ideaal dus om de kunststof schakelband aan te schaffen, want je kunt dit op diverse vlakken gebruiken zodat jouw werkzaamheden een stuk makkelijker worden. Meer weten over deze kunststof schakelbanden? Je leest het hier!

Waarom een rollenbaan bij jou in de productiehal?

Als je hebt besloten om een rollenbaan te namen, dan moet jij je natuurlijk goed inlezen. Een rollenbaan aanschaffen doe je namelijk niet zomaar. Daarom is het verstandig om dit te doen bij een partij die gespecialiseerd is in diverse transportbanden. Schaf dit daarom aan bij ACB Transportbanden. Een rollenbaan is uitermate geschikt voor het automatisch transporteren van bijvoorbeeld dozen, kratten of pallets. Gebruik een rollenbaan als je bijvoorbeeld verschillende werkzaamheden uit moet voeren, zoals het verpakken van pallets en coderen van pallets. Werk jij in een magazijn of distributiecentrum? Dan is dit geschikt voor jou en heb je er zeker belang bij om meer informatie te verschaffen over een rollenbaan!

Dit zijn de mogelijkheden van een rollenbaan

Rollenbanen zijn er is verschillende soorten en maten, namelijk een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan of een harmonica rollenbaan. Je kunt zelf kiezen welke rollenbaan het meest geschikt is voor jou! Weet je het niet zeker? Dan helpen de specialisten jou natuurlijk verder, want het is wel belangrijk dat je de juiste rollenbaan aanschaft. ACB Transportbanden & Onderdelen levert kettingbanen voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor andere situaties. Meer weten over een rollenbaan en alle mogelijkheden over transportbaan voor jouw bedrijf? Bekijk nu eerst de website van ACB Transportbanden, want hier vind je meer informatie. Je kunt vervolgens contact opnemen met de specialisten en zij beantwoorden al jouw vragen en voorzien je van een passend advies.

 

https://www.acb-transportbanden.be/