2rin tstaeru
Image default
Offers

Dit is alles wat je moet weten over aircoolers!

Dit is alles wat je moet weten over aircoolers!

Misschien ken je de term aircooler al, misschien is het helemaal nieuw voor jou. Geen zorgen wat in deze blog vertellen we je er graag meer over! Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen een airco en een aircooler en dan met name in hun mechanisme. Zo maakt de één gebruik van koelvloeistof en de ander van koud water. Wil jij meer weten over aircoolers? Lees dan snel verder!

 

Het verschil tussen een airco en aircooler

Als het om uiterlijk gaat lijken de airco en de aircooler erg veel op elkaar en toch zitten er een aantal verschillen in de systemen. Op een aircooler kun je vaak kiezen uit drie standen, namelijk low, medium en high. Verder is een groot verschil dat een airco een ruimte tot wel 10 graden lager kan maken. Bij een aircooler gaat dat vaak maar tot 3 graden. Toch is de aircooler beter voor de mens. De grootste reden hiervoor is dat de aircooler gebruik maakt van gezonde lucht en water in plaats van koelvloeistof. Als je een airco hebt zul je namelijk sneller wakker worden met bijvoorbeeld keelpijn. Met een aircooler is dit niet het geval. 

 

Efficiënt instellen

Als je optimaal efficiënt gebruik wilt maken van het apparaat, is het verstandig om van te voren de gewenste temperatuur is te stellen. Om te voorkomen dat het systeem overwerkt stel je voor je naar bed gaat via de temperatuurregelaars het gewenste temperatuurbereik in. Zo voorkom je dat je midden in de nacht wakker wordt doordat de temperatuur niet lekker aanvoelt. 

 

Meer informatie over aircoolers

Het kan een flinke zoektocht zijn om de perfecte aircooler te vinden. Je kunt er ook maar beter op tijd mee beginnen, want vaak zijn alle koelingssystemen uitverkocht op het moment dat ze het meest nodig zijn. Wij hebben vast wat voorwerk voor je gedaan en hebben een goede partij gevonden. Bekijk het assortiment aircoolers van Maxtotaal.nl en weet zo zeker dat je er deze zomer koel bij zit!

https://www.maxtotaal.nl/