2rin tstaeru
Image default
Offers

Bij SKOR scoor jij de beste voetbaldoelen

Ben je gek op voetbal? Droom je ervan om zoals Robben of Van Persie door duizenden mensen te worden toegejuicht? Dan ben je vast vaak op het voetbalveld te vinden! Voor het spelen van voetbal heb je niet veel nodig. Natuurlijk is de bal essentieel, maar daarnaast heb je ook spelers en voetbaldoelen nodig. Bij SKOR beschikken ze over een ruim assortiment aan voetbaldoelen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte voetbaldoel te vinden! Maar waar moet je precies op letten wanneer je een voetbaldoel wil aanschaffen? In deze blog vertellen wij jou daar meer over dus lees snel verder.

  1. Verplaatsbaar of vast doel?

Voetbaldoelen zijn er in twee verschillende soorten, namelijk verplaatsbare of vaste voetbaldoelen. Een voetbaldoel die vaak moet worden verplaatst moet beschikken over wieltjes zodat deze makkelijk over het veld is te verplaatsen. Deze doelen lijken een beetje op kruiwagens. Je kan ze namelijk aan één zijde optillen, net als een kruiwagen. Daarom wordt dit soort doelen ook wel het ‘kruiwagenmodel’ genoemd. Kan het voetbaldoel gewoon op dezelfde plek blijven staan? Kies dan voor een vast voetbaldoel.

  1. Waar komt het voetbaldoel te staan?

Heb jij er al over nagedacht waar het voetbaldoel komt te staan? In de buitenlucht, een binnenruimte of een openbare ruimte zoals een pleintje in de stad? SKOR heeft voor elke omgeving wel een voetbaldoel tot de beschikking. Zo biedt SKOR ook straatdoelen aan welke vandalismebestendig zijn!

  1.  Doelnetten

Doelnetten zijn een essentieel onderdeel van een voetbaldoel. Of het nu gaat om vaste voetbaldoelen of verplaatsbare voetbaldoelen, zonder doelnet is het niet prettig spelen. Doelnetten zijn er in heel veel verschillende formaten (afmetingen) en kleuren. Daarnaast zijn ze ook te verkrijgen in twee typen materiaal. Het meest voorkomende type is PP (polypropyleen). Ook kun je kiezen voor PE (polyethyleen). Doelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE), waarbij PP het vaakst voorkomt. Een doelnet van PP is gemakkelijk in het doel te hangen en kan bovendien strak in het doel worden gehangen. Een doelnet van PP is voordeliger in aanschaf dan een doelnet van PE, maar zal ook iets sneller slijten.

Meer weten?

Bij SKOR helpen ze jou met elke vraag over het uitkiezen van een voetbaldoel die voldoet aan al jouw eisen. Mocht je contact willen opnemen met SKOR dan kan je ze telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

 

https://skor.nl/