2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

Bij Dozenhal vindt u gegarandeerd de doos die u zoekt

Bij Dozenhal kunt u veel verschillende soorten en maten dozen vinden. De winkel beschikt over 2500 dozen met verschillende groottes. Het meeste van de dozen die meteen leverbaar zijn uit de voorraad zijn gemaakt van golfkarton. Maar het blijft niet alleen bij verschillende groottes, ook de dikte van het karton kunt u namelijk kiezen bij Dozenhal. De keuze is enkel of dubbel golfs karton, dozen met een dubbele golf zijn vanzelfsprekend wat sterker dan enkel golfs karton. Als u bijvoorbeeld dozen nodig heeft om zware spullen te vervoeren is het aangeraden om dubbelgolfs karton te kiezen. Of u nu kleine dozen nodig heeft of grote dozen voor pallets; het is allemaal verkrijgbaar bij Dozenhal.be

Snelle levering en goede service

Als u een aankoop doet bij Dozenhal wordt uw bestelling de volgende dag al bij u geleverd. En bij een aankoopbedrag van meer dan 700 euro aan kartonnen dozen, worden er geen transportkosten in rekening gebracht. Dit is een voordeel wat mogelijk is door onafhankelijke bezorgservice. Bij dozenhal kunt u kiezen voor goedkope dozen, dit zijn tweedehands dozen. Hiervoor kunt u informeren. De gebruikte dozen zijn maar één keer gebruikt waardoor het nog aan alle kwaliteitseisen voldoet.  Gebruikte dozen worden vaak gekozen als het gaat om een grote partij dozen. Bent u nou een bedrijf en wilt u bijvoorbeeld een logo of iets anders op uw kartonnen dozen laten bedrukken, dan kan dat. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor. U kunt bijvoorbeeld uw logo bedrukken op de doos of zelfs op de productcodes, wat weer fijn is voor het magazijn.

Postdozen zijn ook mogelijk

Bij Dozenhal worden er twee verschillende soorten postdozen aangeboden, beide soorten zijn stevig zodat post altijd in goede staat is wanneer het bij de afzender terechtkomt. U kunt bij Dozenhal een normale Postdoos bestellen of een doos die speciaal is geproduceerd om door de brievenbus te passen. Voor postdozen gebruikt Dozenhal enkel golfkarton. Nu hoor ik u denken, maar dat is toch niet zo sterk? Dat klopt niet want door de constructie van de postdozen zijn de dozen toch erg sterk en ook nog eens eenvoudig in elkaar te zetten.