2rin tstaeru
Image default
Recreation / Motorcycles

AGM VX50 kopen

Ben je in de webwinkel, met je vinger op de knop met als doel een AGM VX50 kopen? Wacht nog even met de bestelling afronden, misschien zijn er alternatieven voor deze scooter? Helaas zul je ze niet vinden op de AGM site, logisch want deze webshop is alleen voor dat merk. Net zoals VOM scooters en La Souris scooters ook hun eigen webshop hebben. Slim, want dan is vergelijken niet mogelijk. Als je dat zou doen zag je namelijk dat een AGM VX 50 kopen wellicht niet de beste keuze voor jou is…

 

Waarom een AGM VX50 kopen?

Je bent op zoek naar een betaalbare scooter. Je vindt het design van een Vespa retro scooter heel mooi maar het prijskaartje bevalt je niet. Je zoekt naar een goedkoper alternatief en kwam uit op de AGM VX50. Die lijkt op het oog veel op de Vespa Primavera en ook een beetje op de Vespa LX. Maar dan goedkoper. Is dat de reden? Misschien moet je toch even de alternatieven bekijken.

 

Vespa is de originele retro scooter

De Vespa scooter is een product van Piaggio, het Italiaanse bedrijf. Sinds 1946 produceren ze deze scooters met veel succes. Ze hebben altijd die retro look aangehouden. Het plaatstaal van de overkapping is gebleven, de techniek is veel moderner en Vespa heeft de meeste innovaties op scootergebied. De afwerking is onovertroffen, en de prijs ligt hoger dan een AGM VX50. De kwaliteit van constructie en onderdelen ligt eveneens hoger, en de inruilwaarde is ook hoger. Het is een luxe scooter voor een luxe prijs.

 

AGM VX50 kopen of een andere budget scooter?

Naast AGM zijn er volop fabrikanten die retro scooters met hele containers naar Nederland laten overkomen. Merken als Grande Retro, Turbho, IVA en Killerbee leveren dezelfde soort retro scooters, soms zelfs goedkoper dan de AGM VX50. De verschillen zijn subtiel, maar het ene merk heeft een optie meer, een extra beugel of een ander kleurtje. Technisch zijn ze vrijwel gelijk aan elkaar.

 

Als je de beste scooter wilt blijft het origineel de eerste keuze. Vespa is nog steeds het toonaangevende merk retro scooter. Wil je een budget scooter als de AGM VX50 kopen kun je kiezen voor veel verschillende merken. Kies dan voor een leverancier die je niet alleen informatie kan geven, maar ook verschillende merken en types levert. Dan kun je de scooter kiezen die past bij jouw voorkeuren. Kijk in de webshop voor informatie over de mogelijkheden.

https://www.fastfuriousscooters.nl/agm-scooters